Ολοκληρωμένη λύση κατασκευής

Τώρα το σπίτι που ονειρεύεσαι δεν είναι απαραίτητα ακριβό….σίγουρα όμως είναι ασφαλές & λειτουργικό.

Συνεργαζόμαστε με την Διπλ. Πολιτικό Μηχανικό Μαρία Αθ. Μητσοκάπα για την κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών έργων.

 


Αναπαλαίωση- Ανακατασκευή

Κανένα σπίτι δεν είναι όμοιό του. Κατασκευή κατοικιών προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες του ιδιοκτήτη, τη μορφολογία του εδάφους και τα παραδοσιακά στοιχειά της περιοχής. Το γραφείο ακλουθεί μια τεχνική που συνδυάζει τα παραδοσιακά υλικά (πέτρα, ξύλο, κεραμιδί) με τα σύγχρονα (beton arme) συνεχίζοντας τη μακραίωνη παράδοση της χώρας μας στην ανάδειξη μοναδικών αρχιτεκτονικών μορφών.      

                                                                                                         

Κατασκευές κατοικιών με το κλειδί στο χέρι.


Για εσάς που ονειρεύεστε ένα σπίτι φιλόξενο, ξεχωριστό. Ένα σπίτι μοναδικής αισθητικής, με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και αντοχής. Μελετούμε, σχεδιάζουμε και σας προτείνουμε το χώρο στον οποίο θέλετε να ζήσετε. Ένα χώρο που θα συνδυάζει την αρμονία με τη λειτουργικότητα, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τις ιδέες και τις ανάγκες σας. Η ανταπόκριση μας είναι άμεση, σε οποιοδήποτε θέμα προκύψει. Με στόχο τον καλύτερο οικονομικό προγραμματισμό του πελάτη, διασφαλίζουμε τους κόπους μιας ζωής και η ιδέα για το νέο σας σπίτι υλοποιείται σε χαμηλό κόστος και πάντα με την υποστήριξη μας.


Μεταλλικά κτίρια

Τα μεταλλικά κτίρια εδραιώνονται όλο και περισσότερο στην σύγχρονη
δόμηση εφόσον σοδιάζουν σταθερότητα, αντισεισμικότητα, γρήγορη
ανέγερση, οικονομία και μοντέρνα αισθητική. Δραστηριοποιούμαστε και
στον χώρο των μεταλλικών κατασκευών, με έμφαση στα κτίρια, τις
μελέτες κτιρίων και τα συστήματα αλουμινίου.

 

 

Αν το ακίνητο σας βρίσκεται σε περιοχή όπου η τιμή ζώνης είναι χαμηλότερα των 1500 ευρώ ανά τ.μ.& εφόσον θεωρείται κύρια κατοικία με άδεια οικοδόμησης πριν το 1980, δικαιούστε επιδότηση έτσι ώστε το σπίτι σας να αποκτήσει ενεργειακή ταυτότητα βάσει του προγράμματος ανάπτυξης για την αναβάθμιση των σπιτιών. 

 

fa
es