Ποιότητα

Η συνεχής προσπάθεια για αναβάθμιση των προϊόντων & υπηρεσιών που προσφέρουμε, μας έχουν κατατάξει σε μία από τις παλαιότερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου.

 


Ποιοί είμαστε και τι προσφέρομε;

Η συνεχής προσπάθεια της για αναβάθμιση των προϊόντων & υπηρεσιών που προσφέρει , την έχουν κατατάξει σε μία από τις παλαιότερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου που:

κατέχει πιστοποιητικό ISO 9001:2008  για την κατασκευή-τοποθέτηση-υποστήριξη μετά την πώληση κουφωμάτων αλουμινίου,  από τον διεθνή ελεγκτικό οργανισμό  TUVRHEINLAND.

Επιπλέον,  λόγω της αναγκαιότητας για την ευρωπαϊκή σήμανση προϊόντος CE  στα κουφώματα αλουμινίου από το Φεβρουάριο του 2010,  η εταιρεία μας φέρει το σήμα CE πάνω στα προϊόντα της, κατασκευάζοντας άρτια συστήματα αλουμινίου χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υλικά και εξαρτήματα από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες του χώρου.

Δείτε τη δουλειά μας  Περισσότερα

Η σήμανση CE είναι απαραίτητη για όλα τα δομικά στοιχεία - υλικά ενός κτιρίου - σπιτιού από τον Φεβρουάριο 2010.

Ως αποτέλεσμα καθίσταται πλέον αδύνατη η μεταβίβαση ή ενοικίαση ενός χώρου, του οποίου τα δομικά υλικά δεν εναρμονίζονται στις ευρωπαϊκές κοινοτικές οδηγίες που συνθέτουν τις απαιτήσεις των διεθνών προτύπων.

Για τα κουφώματα αλουμινίου (πόρτες και παράθυρα) το διεθνές πρότυπο προϊόντος είναι το ΕΝ 14351-1:2006+Α1:2010.

 

fa
es